Diensten

Gespecialiseerd in transport van asfalt

Al sinds 1998 lever ik vanuit het midden van ons land een snelle business to business (B2B) transportservice, waarbij ik mij met name heb gespecialiseerd in het asfalttransport. Met de 10x4, welke ik zelf bestuur, kan ik u uitermate goed van dienst zijn in de grond-, weg- en waterbouw. Mijn specialiteit ligt bij het asfalttransport, maar ook voor het transport van grond en zand kunt u rekenen op mij.
Nacht vrezen
Gespecialiseerd in transport van asfalt
Transport van asfalt

Vanuit Boven-Leeuwen door heel Nederland, 24/7

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u rekenen op W.J. van Schaik Transport. Ik werk zelfstandig, zodat de lijnen in de communicatie zeer kort zijn.

Op deze manier kan de transportservice zeer snel en flexibel verlopen. Ik besef als geen ander dat er in de wegenbouw altijd sprake is van een strakke planning. Timing speelt een bijzonder grote rol en het uitlopen van projecten is uit den boze. Daarom kunt u, door heel Nederland heen, 24/7 op mij rekenen om er zorg voor te dragen dat uw planning niet in het honderd loopt.

Transport van asfalt
Transport van asfalt

Ruime ervaring

Een meedenkend bedrijf

W.J. van Schaik Transport levert al ruim 20 jaar een betrouwbare en snelle B2B transportservice. Ik kan u, dankzij mijn ervaring, van deskundig advies voorzien. Ik heb al mogen ondersteunen tijdens vele projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Met name de flexibiliteit die ik kan bieden, is iets dat gewaardeerd wordt door mijn klanten. Daarnaast werk ik goed samen met de klant, zodat de strakke planning van de klant nooit in het geding zal komen. Het nakomen van de gemaakte afspraken is iets waar ik al ruim 20 jaar voor sta en mede hierdoor rekenen veel klanten voor het transport van grond, zand of asfalt op W.J. van Schaik Transport.

Bent u betrokken bij een grond-, weg- of waterbouwproject en heeft u onvoldoende capaciteit voor uw transport? Misschien maakt een extra 10x4 net het verschil. De flexibele oplossing voor uw vrachttransport ligt 24/7 binnen handbereik, W.J. van Schaik Transport staat namelijk voor u klaar!

Verbreding A1

Meer weten?

Neem contact met mij op

Heeft u een (extra) 10x4 met chauffeur nodig voor uw transport? En zoekt u specifiek iemand waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week op kunt rekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met W.J. van Schaik Transport. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-51 36 56 74 of 06-57299693, stuur een mail naar info@wjvanschaiktransport.nl of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact met mij op

" Heeft u een vraagstuk omtrent transportservice? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met mij op. "

W.J. van Schaik

Eikstraat 4,
6657 AJ Boven-Leewen

06-51365674
06-57299693
info@wjvanschaiktransport.nl

Kvk: 85542849